Презентація роботодавця – важливі аспекти

Створено: Четвер, 06 серпня 2015, 13:03
Перегляди: 822

     unnamed copy copy

 Італія здавна відома своїм вишуканим дизайном, стилем та кулінарною майстерністю. Жоден заклад не приділяє стільки уваги атмосфері, процесу приготування, смаковим якостям, як італійський ресторан. Їжа у італійців така ж досконала, як і сама країна. Відчути характер Італії мені допомагала керівник напрямку Піци Фелічіта  у Ново волинську Трофимович Олена.

 

       Як зазначила моя співрозмовниця, у цій сфері кожен має шанс на кар’єрний ріст. Головне – бажання та терпіння. Це золоте правило для досягнення будь-яких поставлених цілей.

       У піцеріях Фелічіта концепція особлива і неповторна. Ресторан на бульварі Шевченка, 8 у Нововолинську, який відкрився навесні 2015 року, вже завоював своїх прихильників. Це заклад сімейного відпочинку. Тут проводяться дитячі заходи, влаштовуються майстер-класи з приготування піци. Це дає змогу виховувати у дітей культуру харчування. Піцерія розташована в самому центрі нашого міста, тому це також ідеальне місце для зустрічі в колі друзів.

unnamed 1

      Італійська кухня дуже смачна та корисна. Якою була  вона без морепродуктів, пахучих трав, ароматних овочів, сиров’яленого м’яса, вишуканих сирів ? Безперечно тут все досконало та по-особливому. Якщо паста – то лише з твердих сортів пшениці, якщо піца – то тонка з хрусткою скоринкою. А пікантного смаку стравам додають вершкові соуси, соуси на оливковій олії.

      Назви страв у піцерії – традиційно італійські. Наприклад, «insalata» означає суміш листя салату, «fruttidimare» - паста з морепродуктами, «alsalmon» - паста з лососем. «Маргарита» названа в честь королеви Маргарити. Вона повторює кольори італійського прапора : є  червоний, зелений, білий. «Сalzone» - піца у вигляді закритого пирога, як дехто із відвідувачів каже «чебурек» або «вареник». Це класика.

      Чотири рази на рік буде оновлюватися меню відповідно до сезону. Щоб досягти справжнього італійського смаку, працівники  не перестають експериментувати.

На роботу запрошується персонал, який має відповідну освіту, але навичок приготування страв і темпераменту кухні вони набувають вже у процесі навчання у відомих шеф-кухарів. Майстер-класи, професійна література, обмін досвідом з закладами Європи та Італії допомагає майстрам краще зрозуміти кухню та донести її витончений смак відвідувачам закладу.

Основа успіху – це приємна атмосфера ресторану та дружелюбність персоналу. Основний склад працівників – офіціант, бармен та кухар. Кожен, хто прагне працювати у ресторанах компанії проходить особливу підготовку. Тут навчають правилам спілкування, зовнішнього вигляду. Існують власні корпоративні стандарти, які напрацьовані протягом років. Усі працівники безкоштовно забезпечуються засобами індивідуального захисту та  спецодягом. А престиж закладу завдячує злагодженій командній роботі. І вона не можлива без молодих, креативних людей - від офіціанта, кухаря до адміністратора чи директора. Заклад завжди відкритий для енергійної та ініціативної молоді, яка бажає навчатися і постійно вдосконалювати свої вміння. Бо саме в атмосфері відмінної якості страв, клієнт почуває себе затишно і комфортно.

Під час сьогоднішньої робочої зустрічі було ознайомлено роботодавця зі змінами в законодавстві з метою недопущення нелегальної зайнятості, обговорено можливість стажування осіб безпосередньо на робочому місці, подальшу співпрацю з центром зайнятості щодо організації робіт тимчасового характеру та наголошено про своєчасне подання інформації про наявні вакансії.

Провідний фахівець з питань зайнятості
відділу взаємодії з роботодавцями
Нововолинського МЦЗ                          
Сусукайло Ірина  
шаблоны joomla недвижимость